Cum se masoara penisul

Masurarea lungimii penisului in stare flasca

   Marirea penisului in stare flasca sunt primele rezultate care apar in aplicarea metodelor de marire a penisului. Cu toate acestea, lungimea penisului in stare flasca poate fi influentata de mai multi factori de mediu, cum ar fi temperatura camerei, si de aceea este important sa folositi aceeasi metoda de masurare.
   Pentru a masura exact lungimea penisului in stare flasca penisul se tine in pozitie orizontala, paralel cu podeaua. Cu o rigla cu un capat apasat usor pe osul pubian, se masoara exact (si milimetrii) lungimea pana la varful capului penisului.
Masurarea lungimii penisului in stare erecta

   Pentru a masura lungimea penisului in erectie este recomandat sa se aplice metoda standardizata, folosita de cercetatorii din toata lumea pentru a masura „lungimea medie a penisului” (care este de 15,5-16,5 cm)
   In primul rand asigurati-va ca aveti o erectie completa si cu penisul in pozitie orizontala, usor aplecat in jos, faceti masuratoarea exacta cu o rigla cu capatul usor apasat pe osul pubian. Va recomandam sa faceti aceaste masuratori a penisului in mod corect, fara sa exagerati cu apasarea pentru a citi o lungime mai mare.
Masurarea circumferintei (grosimii) penisului

   Circumferinta penisului poate fi incomod de masurat, deoarece grosimea penisului variaza functie de zona penisului unde se masoara. Standard este sa se masoare grosimea, atat in erectie cat si in stare flasca, la mijlocul penisului.
   Penisul se tine in pozitie orizontala si se infasoara banda in jurul penisului, fara a strange prea tare. Pastrati un nivel rezonabil de strangere si in cazul masurarii grosimii penisului in erectie si retineti acest nivel de strangere si la masuratorile viitoare. Circumferinta medie a penisului in erectie este de 12,5-14 cm, conform sondajelor de opinie realizate recent.
Cititi mai departe: Tehnici de incalzire a penisului