Tehnica mulsului


   Acest exercitiu este de multe ori considerat o varianta a tehnicii intinderii pentru marirea penisului, insa spre deosebire de aceasta, nu implica stimulare sexuala si nici lubrifiere. Tehnica mulsului pentru marirea penisului este un exercitiu curat si discret, care poate fi facut cu usurinta in orice moment, inainte de culcare sau dupa dus.
   Principiul de functionare este asemanator, adica impingerea cu forta a unei cantitati mari de sange in corpii cavernosi. Prin repetarea exercitiior spatiile din penis se vor intinde si divide, crescand cantiatatea de sange retinuta in penis la erectie si dimensiunile penisului.
   Tehnica mulsului pentru marirea penisului ajuta de asemeni la intinderea naturala a tesuturilor penisului, cum ar fi ligamentul suspensor. Efectuarea regulata a acestei tehnici va asigura cresterea in lungime si grosime a penisului. Rezultatele in cresterea penisului sunt vizibile dupa 1 luna si in termen de 3-5 luni puteti avea cresteri substantiale ale penisului.
   Incepeti cu exercitiul preferat de incalzire a penisului. Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestui exercitiu pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti sau incordati muschiul PC pana cand penisul revine intr-o stare de semierectie.
   Formati semnul „ok” cu degetul mare si aratator si strangeti moderat corpul penisului la baza. Mentinand strangerea si avand grija sa nu alunece degetele, trageti de-a lungul penisului si opriti-va aproximativ la jumatate. Este foarte important ca strangerea efectuata cu degetul mare si mijlociu sa fie constanta si sa actioneze pe toata circumferinta penisului.
   Deoarece aceasta tehnica nu necesita lubrifiere, in zilele in care efectuati doar acest exercitiu este necesar sa folositi separat produsul preferat din oferta de geluri si creme naturale pentru marirea penisului
   Pentru rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu actiunea excelenta a celor mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastilele pentru marirea penisului