Cum funcţionează?

Scurta introducere in anatomia si functiile penisului
   Barbatii adulti au o dimensiune medie a penisului de la 5 la 7,5 cm lungime in stare flasca. Cu toate acestea, lungimea difera in fiecare zi, de exemplu, atunci cand este mai frig penisul se retrage natural in tesutul adipos de deasupra osului pubian, avand dimensiuni mai mici. Lungimea naturala a penisului are variatii si functie de varsta barbatului.
    Structura externa a penisului este formata din trei parti: capul, corpul si baza penisului. Capul penisului este zona cea mai sensibila a penisului care se datoreaza puternicei vascularizari si glandelor sexuale situate imediat sub capul penisului, cu rol de lubrifiere. Corpul penisului este partea penisului intre cap si baza, considerand baza penisului partea anexata la scrot. Scrotul este sacul care tine testicolele, adica glandele sexuale care produc sperma.
    Structura interna a penisului este, de asemeni, formata din trei parti, asemanatoare unor tuburi: doua corpuri superioare, cu functii erectile, numite corpi cavernosi si un corp inferior numit corp spongios. Partile erectile ale penisului (numite corpi cavernosi) sunt in mare parte responsabile de erectii, cand creste fluxul de sange care le iriga si implicit le mareste volumul si dimensiunea. Acesti corpi se comporta asemanator unor bureti si retin toata cantitatea de sange, facand penisul sa fie tare si erect. De asemeni, pentru ca erectiile sa ramana stabile, penisul este legat de osul pubian printr-un tesut conjunctiv puternic.
    Penisul are trei functii principale: urinarea, sexualitatea si reproducerea. Pentru a urina penisul se comporta ca o extensie a uretrei, sexualitatea este capacitatea unui penis in erectie de a oferi placere si reproducerea este capacitatea unui penis erect de a ejacula pentru reproducere.

Metode pentru marirea penisului
    Trebiue sa intelegeti, in primul rand, ca penisul nu este un muschi, care sa poate creste prin exercitii la sala sau cu suplimente pentru culturisti! Marimea penisului este limitata in lungime si grosime de capacitatea corpilor cavernosi. Ar fi imposibil pentru penisul dumneavoastra sa se mareasca singur, de vreme ce, atunci cand are loc o erectie, sangele care intra in penis deja extinde corpii cavernosi la capacitatea maxima.
    Singura metoda reala de marire a penisului este sa mariti capacitatea actuala a corpilor cavernosi. Obtineti o crestere mai rapida si mai mare a penisului combinand actiunea metodelor naturale pentru cresterea penisului:

1. Pe cale externa, prin exercitii, dispozitive sau pompe de marire a penisului, care produc divizarea (cresterea numarului) si marirea capacitatii corpilor cavernosi de a retine sange.
2. Pe cale interna, prin suplimente naturale: creme, plasturi, picaturi sau pastile naturale pentru marirea penisului, care ajuta la marirea corpilor cavernosi si cresc volumul de sange care iriga penisul.