Tehnica incordarii si slabirii


   Acest exercitiu consta in incordarea si relaxarea muschilor PC in etape. Pentru a incepe, incordati muschiul PC, mentineti, incordati mai mult, mentineti un pic mai mult, incordati la maxim si mentineti. Continuati aceste incordari si mentineri timp de 20 secunde, apoi mergeti in sens invers: relaxati putin si mentineti, relaxati mai mult si mentineti, apoi relaxati complet.
   Repetati acest exercitiu de 5 ori, incercand sa aveti intervale minime intre repetari. Practicat constant, acest exercitiu va garanteaza erectii tari ca piatra oricand doriti! In plus, aceasta tehnica va ajuta sa aveti controlul complet asupra orgasmelor si momentului ejacularii, reusind sa mentineti actul sexual fara sa ejaculati.
    Deoarece aceste tehnici nu necesita lubrifiere, in zilele in care efectuati doar aceste exercitii este necesar sa folositi separat, prin masaj cu o cantitate mica, produsul preferat din oferta de geluri si creme pentru marirea penisului
    Pentru rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile naturale pentru marirea penisului.