Tehnica incordarii mentinute


   Incepeti acest exercitiu cu un set de 30 de incordari, pe care incercati sa le faceti cat mai tari si mai de durata. Cand atingeti maximul de tari si de durata a incordarii muschilor PC, mentineti aceasta pozitie pentru 20 de secunde. Apoi repetati aceasta actiune de 5 ori, cu intervale de 30 de secunde pentru odihna intre fiecare set.
   Dupa circa 1 luna de practicat acest exercitiu veti reusi sa incordati si sa mentineti pentru 2 minute si recomandam pentru rezultate optime seturi de pana la 10 repetari. Practicat constant, acest exercitiu va garanteaza erectii tari ca piatra oricand doriti! In plus, aceasta tehnica va ajuta sa aveti controlul complet asupra orgasmelor si momentului ejacularii, reusind sa mentineti actul sexual fara sa ejaculati.
   Deoarece aceste tehnici nu necesita lubrifiere, in zilele in care efectuati doar aceste exercitii este necesar sa folositi separat, prin masaj cu o cantitate mica, produsul preferat din oferta de geluri si creme pentru marirea penisului
    Pentru rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile naturale pentru marirea penisului.