Metode de revenire si mentinere

   Tehnicile de revenire si mentinere sunt metode care au rolul de a face marirea penisului permanenta. Cand decideti ca ati obtinut o crestere a penisului suficienta, este important sa nu intrerupeti brusc exercitiile de marire a penisului, ci sa continuati cu un proces gradual care va asigura pastrarea permanenta a rezultatelor obtinute.
Etapa 1
   Pentru prima saptamana este suficient de a reduce timpul acordat programului de exercitii de marire a penisului sau a numarului de repetari efectuate, aproximativ la jumatate. De exemplu, daca faceti in fiecare zi 2 minute exercitii de intindere, veti reduce la 1 minut.
Etapa 2
   In saptamana a doua reduceti programul dvs. de exercitii pentru marirea penisului, ca timp acordat si numar de repetari, la nivelul unui program pentru incepatori, de 5-7 minute.
Etapa 3
   In a treia saptamana continuati procesul de revenire, efectuand doar exercitii de intindere in total de 10 minute pe zi. Faceti doar aceste exercitii de marire a penisului in fiecare zi, toata saptamana.
Etapa 4
   Cu toate ca din acest moment marirea penisului ar trebui sa ramana permanenta, va sugeram sa faceti ocazional, cateva exercitii de intindere sau tehnica mulsului ori de cate ori timpul va permite.
   De asemeni, va recomandam sa pastrati muschii PC in forma prin exercitii Kegel, deoarece va vor sustine erectiile si potenta la maxim. Aceste exercitii facute ocazional nu sunt neaparat necesare pentru mentinerea cresterii penisului, dar sunt recomandate.