Tehnica intinderii PC


   Tehnica intinderii-PC este un exercitiu avansat care trebuie facut doar de barbatii cu experienta in efectuarea exercitiilor de marire a penisului.
   De asemeni recomandam sa se faca inainte, pentru acomodare si incalzire completa, oricare din exercitiile incalzire prezentate.
   Deoarece aceasta tehnica necesita lubrifiere, aplicati pe penis o cantitate mica de gel sau crema de marire a penisului
   Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestei tehnici pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti sau incordati muschiul PC pana cand penisul revine intr-o stare de semierectie.
   Prindeti penisul de cap, intindeti-l moderat si tineti-l 10 secunde in aceasta pozitie, timp in care incordati si muschiul PC pentru inca 5 secunde (consultati exercitiile Kegel-PC pentru informatii complete despre tehnicile Kegel si despre pozitionarea muschilor PC).
   Continuati cu intinderea penisului si incordarea muschilor PC in toate directiile (sus, jos, stanga, dreapta) inainte de relaxare. Repetati acest exercitiu de cate ori va permite rezistenta fizica sau cat aveti programat.
   Tehnica intinderii PC are avantajul suplimentar de a face o intindere mai ferma a penisului si de a dezvolta in paralel si muschii PC, fapt care il face destul de popular intre utilizatorii avansati.
   Pentru rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile pentru marirea penisului.