Exercitii pentru capul penisului


   Marimea capului penisului este o cauza frecventa de disconfort in randul barbatilor. Aceasta tehnica va ajuta sa mariti capul penisului in stare erecta, desi marirea in stare flasca nu este substantiala (intre noi fie vorba, in stare culcata nici nu conteaza foarte mult).
   Se recomanda ca acest exercitiu sa se faca dupa ce ati efectuat programul zilnic de exercitii de marire a penisului, ca o completare (doar daca este necesar).
   Deoarece aceasta tehnica de marire a penisului necesita lubrifiere, aplicati pe penis o cantitate mica de gel sau crema pentru marirea penisului
   Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestui exercitiu pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti sau incordati muschiul PC pana cand penisul revine intr-o stare de semierectie.
   Prineti penisul ferm, cu mana stanga la baza si cu mana dreapta chiar sub capul penisului. Cu mana stanga faceti o miscare lenta de-a lungul penisului, mentinand presiunea constanta, catre capul penisului (fara a da drumul la mana dreapta, cu care strangeti sub capul penisului). Repetati de 10-20 ori aceasta miscare la fiecare antrenament, sau de cate ori va permite rezistenta fizica.
   Pentru a avea rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii de marire a penisului cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile pentru marirea penisului