Tehnica intinderii


   Faceti pentru inceput exercitiul de incalzire preferat. Tehnica intinderii necesita lubrifiere. Pentru a efectua corect aceasta tehnica pentru marirea penisului, incepeti cu aplicarea pe penis a unuia dintre cele mai eficiente geluri sau creme pentru marirea penisului.
   Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestui exercitiu pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti pana dispare erectia complet.
    Formati semnul „ok” cu degetul mare si aratator si strangeti moderat corpul penisului, cat mai aproape de scrot. Mentinand strangerea, trageti de-a lungul penisului si opriti-va chiar inainte de capul penisului. Pe masura ce faceti aceasta miscare de-a lungul penisului, capul penisului ar trebui sa se mareasca vizibil.
    Chiar inainte de a elibera penisul din stransoare cu mana dreapta, incepeti cu mana stanga de la baza penisului aceasta miscare, astfel incat miscarea de intindere sa fie continua. Este foarte important ca strangerea efectuata cu degetul mare si mijlociu sa fie constanta si sa actioneze pe toata circumferinta penisului, in timp ce capul penisului se mareste ca urmare a cantitatii mari de sange care este impinsa prin penis.
    Efectuarea acestui exercitiu de marire a penisului se va face timp de 10 minute/zi in prima saptamana, 20 minute/zi in a doua saptamana si apoi maxim 30 minute/zi in urmatoarele saptamani. Dupa aproximativ 3-4 saptamani marirea penisului in lungime si grosime incepe sa devina vizibila.
    Pentru rezultate rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile pentru marirea penisului