Intrebări frecvente

Ar trebui sa ne preocupe marimea penisului?
   Este o chestiune absolut personala daca sunteti sau nu preocupati de dimensiunile penisului. Daca sunteti in totalitate multumit de marimea, functionarea si sanatatea generala a penisului dvs, poate nu ar trebui sa cititi mai departe. Cu toate acestea, daca doriti sa imbunatatiti ceea ce aveti deja sau sunteti nesiguri cu privire la lungimea si grosimea penisului dvs, exercitiile si tehnicile de marire a penisului v-ar putea ajuta.
   Prin efectuarea exercitiilor si tehnicilor de marirea penisului in mod corespunzator veti avea erectii mai tari decat oricand, partidele de sex vor dura mai mult, veti ejacula mai multa sperma si dimensiunile penisului vor creste.
Care este dimensiunea medie a penisului?
   Marimea medie pentru un penis aflat in erectie este de 12 – 17 cm (masurat din varful acestuia si pana la baza de la nivelul abdomenului) si aproximativ 11- 12 cm in circumferinta.
   Un mit atribuie barbatilor de origine africana dimensiuni considerabil mai mari ale penisului decat europenilor si caucazienilor. Insa acest lucru este doar pe jumatate advarat: mai precis, marimea penisului nu este o reflectie a originii geografice, ci a celei de etnie. Conform studiilor internationale, iata care sunt dimensiunile medii ale pensiului (in erectie), pe grupuri etnice: francezi 16 cm; italieni, rusi- 15 cm; mexicani- 14, 9 cm; germani-14, 4 cm; spanioli -13, 6 cm; japonezi- 13 cm; americani -12, 9 cm; arabi- 12, 4 cm; indieni- 10, 1 cm; coreeni- 9, 6 cm; africani – inregistreaza o medie cu 1 – 1, 5 cm mai mare decat media unui caucazian/european.
   Cu toate acestea, popoarele recunoscute ca au dimensiuni ale penisului mai mici (Coreea, Japonia, China, India) au o capacitate de reproducere sustinuta, demoland astfel si mitul unei functii reproductive afectate de dimensiunea penisului.
Marirea penisului este posibila?
   Cresterea penisului in lungime si grosime este posibila si, desi marirea variaza de la un barbat la altul si functie de tehnica folosita, cei mai multi barbati au experienta unor mariri notabile.
   Majoritatea metodelor de marire a penisului pot adauga intre 2 si 6 cm in lungime si ceva mai putin in grosime. Este dovedita o crestere in medie de peste 3 cm prin utilizarea metodelor de marire a penisului
Rezultatele obtinute sunt permanente?
   Rezultatele pe termen lung pot diferi ca urmare a metodelor aplicate pentru marirea penisului. Daca veti folosi doar dispozitive sau pastile pentru marirea penisului este probabil ca veti pierde in timp circa 0,5 cm din marirea castigata.
   Cu toate acestea, daca faceti exercitiile de mentinere, acest antrenament va permite sa pastrati marirea obtinuta definitiv. In general, marirea penisului facuta prin metode naturale este permanenta.
Care este cea mai buna metoda de marire a penisului?
   Cea mai buna metoda este cea care functioneaza pentru tine. Bineinteles ca fiecare barbat este diferit, asa ca nici o metoda nu este de succes pentru toti barbatii. Exista multe site-uri care pretind ca au o metoda care este eficienta pentru toti, insa acest lucru este neadevarat.
   De aceea acest ghid de marire a penisului este atat de util. In loc de a prezenta o singura metoda pentru marirea penisului, va prezentam in detaliu toate dispozitivele, produsele si tehnicile de crestere a penisului in lungime si grosime, pentru a alege cea mai potrivita metoda pentru dumneavoastra.
Metodele de marire a penisului sunt riscante?
   Tehnicile, dispozitivele si suplimentele naturale de marire a penisului au cele mai mici riscuri in utilizare. Va sfatuim sa fiti cat mai atent posibil si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice prejudiciu aparut ca urmare a incercarilor dvs. de marire a penisului. In general, la primele semne de disconfort ca senzatiile de frig, amorteala, furnicaturi sau in cazul in care metoda aplicata nu va face sa va simtiti confotabil, opriti-va imediat!
Daca aveti orice alte intrbari nu ezitati sa ne contactati.