Exercitii pentru grosimea penisului


   Pe baza exercitiilor Kegel-PC si a tehnicilor de intindere care se regasesc pe acest site (ambele ajuta la cresterea in circumferinta a penisului), am dezvoltat si va prezentam o tehnica avansata, dedicata special cresterii grosimii penisului, cunoscuta sub numele de „miscare orizontala”. Aceasta tehnica mai prezinta si avantajul ca va ajuta considerabil in controlul ejacularii.
   Incepeti cu exercitiul de incalzire preferat. Deoarece aceasta tehnica pentru marirea penisului necesita lubrifiere, aplicati pe penis o cantitate mica de gel sau crema pentru marirea penisului
   Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestui exercitiu pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti sau incordati muschiul PC pana cand penisul revine intr-o stare de semierectie.
   Cu o mana formati din degetul mare si aratator un inel cu care strangeti ferm baza penisului. Dupa aproximativ 10 secunde prindeti cu cealalta mana capul penisului, tot ca un inel, si incepeti o miscare de-a lungul penisului, mentinanad strangerea la baza.
   Aceasta miscare ar trebui sa dureze 2-3 secunde, timp in care ar trebui sa simtiti cum sangele din corpul spongios este impins incet catre capul penisului. Continuati acest exercitiu atat timp cat va permite rezistenta fizica sau programul saptamanal de exercitii. Aceasta tehnica este excelenta pentru marirea penisului in grosime.
Pentru a obtine rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile pentru marirea penisului