Notiuni de baza - Pregatirea

   In acest articol va prezentam cateva lucruri simple de facut pentru a urma mai usor si cu rezultate maxime un program de marirea penisului. Recomandam combinarea programului de exercitii cu suplimente naturale pentru rezultate mai mari si mai rapide in marirea penisului.
Taiati parul pubian
   Daca va taiati scurt sau chiar sa va epilati parul pubian inainte de a incepe, veti efectua mai usor exercitiile de marirea penisului. Spre exemplu, cand faceti exercitiile de tagere, muls sau intindere, firele de par pot deveni o problema. In plus, aspectul penisului se imbunatateste si penisul dvs. pare mai mare fara parul pubian!
Urmati o dieta sanatoasa
   Este important sa aveti o alimentatie sanatoasa tot timpul. Cu atat mai mult, inainte de a incepe un program de exercitii de marire a penisului, asigurati-va o alimentatie sanatoasa si echilibrata, din care sa nu lipseasca nutrientii, mineralele, aminoacizii si vitaminele. Puteti obtine completarea dietei cu cei mai eficienti nutrienti cu suplimentele naturale pentru marirea penisului.
   Pe langa aspectul inestetic general pe care il are obezitatea, stratul de grasime care se aduna la baza penisului il face sa para mai mic!
Masurati-va corect penisul
   Masurarea dimensiunilor penisului inainte de a incepe este foarte importanta. Trebuie masurata cu atentie lungimea si grosimea penisului dvs. de la inceput, atat in stare erecta cat si in stare flasca. Aceasta etapa este esentiala intr-un program de marire a penisului deoarece va permite sa urmariti cu precizie progresele realizate.
   Ca orice parte a corpului, dimensiunea reala a penisului se poate modifica usor de la o zi la alta. Drept urmare, masuratorile penisului trebuie facute zilnic pentru a face o medie pe saptamana. La dimensiunea medie saptamanala veti raporta cresterea obtinuta, deoarece cresterea penisului raportata zi de zi poate sa nu fie elocventa. Cititi aici mai multe informatii despre masurarea penisului si cum sa urmariti cu exactitate cresterea penisului in lungime si grosime, atat in stare erecta cat si in stare flasca.
Incepeti de fiecare data cu incalzirea
   Incalzirea este probabil unul din cele mai importante aspecte in procesul de marire a penisului. Daca doriti sa faceti cu rezultate maxime exercitiile de marirea penisului, etapa de incalzire este o parte esentiala a procedurii. Totodata, acest exercitiu este unul dintre cele mai usoare si placute etape din procesul de marirea penisului. Vizitati aici pagina exercitiului de incalzire pentru mai multe informatii.