DispozitiveExercitiile pentru marirea penisului au aproximativ aceleasi efecte in cresterea penisului in lungime si grosime ca si dispozitivele de marire a penisului. Acestea se impart in doua grupe: extendere si pompe, ambele cu rezultate excelente in marirea naturala a penisului in lungime si grosime.
   Vom descrie in continuare principalele opinii pentru a alege cea mai potrivita metoda de marirea penisului. Cel mai important este ceea ce doriti sa obtineti, deoarece de multe ori barbatii nu isi doresc un penis gigantic ci doar cativa centimetri adaugati in plus la ceea ce au deja.
Cum functioneaza dispozitivele de marire a penisului?
   Principiul tractiunii, care sta la baza functionarii acestor extendere, este folosit in interventiile medicale ortopedice pentru lungirea oaselor sau pentru a acoperi defectele cu tesut nou. Practic, presiunea constanta exercitata asupra unui organ, stimuleaza organismul sa produca noi celule. In cazul penisului, se mareste numarul corpilor cavernosi din penis si capacitatea lor de a retine sange, adica o marire a penisului atat in lungime cat si in grosime.
Timp de secole, acest principiul a fost folosit pentru a lungi diferite parti ale corpului: de la gatul femeilor din Birmania pana la buzele si urechile membrilor unor triburi africane, care atasau greutati pentru alungire. Stiati ca si in Evul Mediu, erau barbati care faceau o gaura in pat si dormeau cu o greutate atarnata de penis? Principalul dezavantaj al acestor metode, aplicate incorect, este ca deformeaza practic organul prin simpla alungire.
Din fericire acum avem la dispozitie mai multe metode naturale pentru a obtine marirea penisului precum si exercitii eficiente, sigure si comode de crestere a penisului. De aceea va recomandam efectuarea corecta a acestor tehnici de marire a penisului sau folosirea celor mai eficiente dispozitive pentru marirea penisului.
 Va prezentam modul de functionare a celui mai eficient dispozitiv pentru marirea penisului PENIS PLUS, care are 3 mari avantaje fata de alte extendere: este Eficient, Comod si Invizibil! Pentru a citi mai mult despre PENIS PLUS faceti clic aici
Extendere pentru marirea penisului
   Exista mai multe tipuri de extendere pentru marirea penisului disponibile pe piata, cu diferente mari de pret si de calitate. Este important, dupa parerea noastra, intr-un domeniu atat de sensibil cum este penisul nostru, sa alegeti in primul rand eficienta si siguranta.
   Extenderele pentru marirea penisului sunt de cativa ani in atentia mass-media si in urma testelor clinice s-a observat ca sunt eficiente in marirea penisului. Unele modele prezinta totusi cateva dezavantaje importante:
  • un usor disconfort la utilizare (ganditi-va doar ca aveti penisul prins intr-un dispozitiv rigid asemanator celor ortopedice, pentru intinderea oaselor);
  • un cost de achizitie relativ mare;
  • necesita investitii suplimentare in piese de schimb (functie de calitatea dispozitivului);
  • au actiune simpla, doar de intindere, intr-o singura directie
Aceste motive stau la baza deciziei multor barbati care considera ca nu este comod sa poarte un extender rigid si prefera sa beneficieze de avantajele celui mai eficient dispozitiv pentru marirea penisului PENIS PLUS sau sa urmeze un program de exercitii de marire a penisului.
Pompe pentru marirea penisului
   Un alt produs popular si eficient sunt pompele de marire a penisului. Acestea au la baza un principiu asemanator, cel al suctiunii, iar rezultatele obtinute in marirea penisului sunt comparabile cu ale dispozitivelor tip extender. Forta de suctiune aplicata de aer sau apa, functie de tipul pompei, creeaza o zona de vacuum in jurul penisului.
   Principalul rezultat este cresterea fluxului de sange in tesuturile penisului, cat si divizarea si marirea numarului si capacitatii corpilor cavernosi. In plus, cresterea fluxului de sange poate trata si disfunctiile erectile la barbati pe langa cresterea penisului.