Exercitii de indreptare a penisului


   Un penis curbat este deseori o cauza de disconfort pentru barbati, afectiune cunoscuta sub numele de „boala Peyronie”, care insa in cele mai multe cazuri poate fi remediata.
   Aceasta tehnica se face dupa ce ati efectuat tehnica de incalzire preferata sau dupa terminarea programului zilnic de exercitii pentru marirea penisului (doar daca este necesar).
   Pentru a fi efectuata corect, tehnica de indreptare a penisului necesita lubrifiere. Aplicati pe penis o cantitate mica de gel sau crema pentru marirea penisului
   Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestui exercitiu pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti sau incordati muschiul PC pana cand penisul revine intr-o stare de semierectie.
   Cu degetul mare si aratator de la mana dreapta formati un inel cu care prindeti penisul de la baza si incepeti o miscare spre capul penisului contrar directiei de curbare (daca penisul este curbat spre dreapta, miscarea se va face spre stanga). Chiar inainte de a elibera penisul din prindere, cu mana stanga prindeti penisul de la baza, din aceeasi pozitie si repetati miscarea in aceeasi directie (miscarea mainilor trebuie sa fie continua).
   Este de asemeni important ca presiunea strangerii sa fie mentinuta constanta si miscarea sa fie permanent contra directiei de curbare a penisului. Repetarea continua a acestui exercitiu simplu va ajuta sa ameliorati sau sa eliminati complet curbura penisului.
   Pentru rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile pentru marirea penisului