Tehnica intinderii si strangerii


    Incepeti cu exercitiul preferat de incalzire a penisului. Deoarece aceasta tehnica necesita lubrifiere, aplicati pe penis o cantitate mica de gel sau crema naturala pentru marirea penisului.
    Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestui exercitiu pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti sau incordati muschiul PC pana cand penisul revine intr-o stare de semierectie.
    Cu degetul mare si cel aratator formati semnul „ok” si incepeti cu 20 de repetari a exercitiului de intindere simplu pentru marirea penisului, pentru a fi pregatit sa efectuati aceasta tehnica de marire a penisului.
    Cu mana in aceeasi pozitie (semnul „ok”) strangeti un pic mai tare decat de obicei si trageti in jos spre capul penisului. Daca o faceti destul de ferm, mana ar trebui sa se opreasca automat cand ajungeti la capatul penisului. Tineti in aceasta pozitie 15 secunde, dupa care repetati cu cealalta mana.
    Continuati acest exercitiu atata timp cat va permite rezistenta fizica, fara a obosi excesiv penisul, sau urmati timpii din ghidurile detaliate de antrenament pentru marirea penisului. Pentru a echilibra tensiunile si a va asigura rezultate maxime, continuati cu incordarea muschiului PC de mai multe ori in timp ce masati lent penisul pentru a obtine o erectie tare.
    Daca simtiti nevoia sa ejaculati, incordati tare musciul PC pentru a elimina orice senzatie de ejaculare. Odata ce orice nevoie de ejaculare a disparut, continuati cu o serie de 4 repetari a exercitiului de intindere si strangere pentru rezultate excelente de marire a penisului.
   Pentru rezultate rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente stimulente naturale: plasturi, picaturi sau pastile pentru marirea penisului.