Exercitii Kegel - PC

   Tehnicile de marire a penisului prin exercitii ale muschilor PC au efecte excelente si in consolidare erectiilor, intarzierea si controlul ejacularii si in mentinerea sanatatii prostatei. Cunoscute si sub denumirea de tehnici Kegel (dupa numele lui Arnold Kegel, ginecologul care a dezvoltat aceste exercitii acum 40 de ani), aceste exercitii ajuta la intarirea muschilor pubococcigieni (muschii PC) care sunt dispusi in trei straturi in jurul prostatei si anusului.
   Muschiul PC este in mare masura responsabil pentru principalele probleme sexuale ale barbatilor: erectii slabe, ejaculare prematura sau chiar impotenta. Va prezentam in continuare 5 exercitii simple si eficiente cu ajutorul carora veti rezolva complet aceste probleme si care va ajuta garantat in marirea penisului si cresterea increderii in propria barbatie.
Gasirea muschilor PC
   Identificarea cu exactitate a muschilor PC este esentiala pentru efectuarea eficienta a tehnicilor Kegel pentru marirea penisului si imbunatatirea sanatatii sexuale masculine. Va recomandam doua metode simple:
  • incercati sa amanati sau sa intrerupeti urinarea sau
  • in timpul unei erectii tari, incercati sa va ridicati (fara maini) penisul.
Daca sunteti capabili sa faceti aceste exercitii simple, ceea ce majoritatea barbatilor pot, atunci ati identificat exact muschii PC.
   In cadrul exercitiilor Kegel-PC va prezentam cele mai eficiente tehnici pentru marirea penisului, erectii puternice si intarzierea ejacularii:
  1. Tehnici Kegel combinate
  2. Tehnica incordarii
  3. Tehnica incordarii mentinute
  4. Tehnica incordarii si slabirii
  5. Tehnica mentinerii
Faceti clic pe titlu pentru a citi descrierea completa la fiecare tehnica Kegel-PC pentru marirea penisului si potenta. Pentru comoditatea dvs., aceste legaturi sunt prezente si in bara laterala din dreapta.
Tehnici Kegel combinate
   Incepeti acest exercitiu cu incordarea si relaxarea muschilor PC de 15-20 ori, mentinand ultima incordare pentru aproximativ 10 secunde. La sfarsitul fiecarui set mentineti o perioada de odihna de 1 minut. Pe parcurs, mariti de 2-3 ori durata, adica pana la 30-60 de seturi, cu mentinere de 20-30 de secunde la final si cu odihna de 1 minut intre seturi.
   Practicat constant, acest exercitiu pentru marirea penisului va garanteaza si erectii tari ca piatra oricand doriti! In plus, aceasta tehnica de crestere a penisului va ajuta sa aveti controlul complet asupra orgasmelor si momentului ejacularii, reusind sa mentineti actul sexual fara sa ejaculati.
   Deoarece aceste tehnici nu necesita lubrifiere, in zilele in care efectuati doar aceste exercitii pentru marirea penisului si potenta, este necesar sa folositi separat, prin masaj cu o cantitate mica, un gel sau o crema pentru marirea penisului
   Pentru a obtine rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile pentru marirea penisului