Tehnica mentinerii


   Incordati muschii PC la un nivel usor spre moderat. Pastrati aceasta incordare pana cand simtiti cum muschiul PC incepe sa tremure si o explozie de energie parca urca pe coloana vertebrala. Concentrativa sa respirati profund si lent in timp ce acest lucru se intampla.
   Ar trebui sa incepeti cu seturi de 20-30 de repetari si prin practica, sa reusiti sa faceti seturi de peste 100-200 de repetari. Antrenarea constanta va permite sa efectuati pana la 300 de seturi pe zi (adica 20 seturi de cate 15 repetari sau 3 seturi de cate 100 repetari). Si rezultatele nu vor intarzia sa apara, aveti erectii mai tari si cu durata mai mare ca oricand, pe care le controlati in totalitate.
   Deoarece aceste tehnici nu necesita lubrifiere, in zilele in care efectuati doar aceste exercitii este necesar sa folositi separat, prin masaj cu o cantitate mica, produsul preferat din oferta de geluri si creme pentru marirea penisului
   Pentru rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastile naturale pentru marirea penisului.