Tehnica intinderii la dublu


   Incepeti cu exercitiul preferat de incalzire a penisului. Deoarece aceasta tehnica necesita lubrifiere, aplicati pe penis o cantitate mica de gel sau crema pentru marirea penisului
   Pentru acest exercitiu penisul trebuie sa fie semierect. Daca in timpul efectuarii acestui exercitiu pentru marirea penisului erectia devine tare, pur si simplu va opriti sau incordati muschiul PC pana cand penisul revine intr-o stare de semierectie.
   Strangeti cu mana stanga baza penisului, suficient de ferm pentru a simti fluxul sangelui. Cu mana dreapta aplicati o presiune constanta si faceti o miscare lenta spre capul penisului, pe parcursul a 3-5 secunde.
   Repetati acest exercitiu cat va permite rezistenta fizica sau programul pe care l-ati stabilit. Realizarea corecta a acestui exercitiu, prin intinderea si cresterea cantitatii de sange din penis, va asigura garantat cresterea penisului.
   Pentru rezultate rapide si o crestere mai mare a penisului va recomandam sa combinati aceste exercitii cu cele mai eficiente suplimente naturale: plasturi, picaturi sau pastilele pentru marirea penisului