Tehnici de marirea penisului

   Functia de baza a tehnicilor de intindere este de a lungi si ingrosa penisul. Prin efectuarea acestor exercitii usoare in mod regulat (4-5 zile pe saptamana) este posibil, de exemplu, daca aveti un penis de 15 cm (in erectie) sa-l mariti cu 2 pana la 4 cm.
   Principiul exercitiilor de intindere este impingerea cu forta a unei cantitati mari de sange in corpii cavernosi ai penisului. Prin repetarea acestor exercitii spatiile din corpii cavernosi si spongios ai penisul cresc, avand ca rezultat cresterea cantitatii de sange retinute si implicit marirea penisului in lungime si grosime. Recomandam pentru rezultate mai rapide si o crestere mai mare a penisului in lungime si grosime sa combinati exercitiile cu cele mai eficiente suplimente naturale pentru marirea penisului.
   Acestea sunt motivele pentru care exercitiile de intindere sunt atat de eficiente pentru marirea naturala a penisului. Va prezentam cateva instructiuni pentru efectuarea corecta a exercitiilor de intindere pentru marirea penisului:
1. Faceti exercitiile de incalzire inainte de a incepe intinderea
2. Folositi pentru lubrifiere cele mai eficiente geluri si creme pentru marirea penisului. Sub nici o forma nu folositi sapun pentru lubrifiere!
3. Penisul trebuie sa fie semierect. Exercitiile de intindere nu se efectueaza in stare de erectie tare, deoarece pot sa apara iritatii sau vanatai.
4. Strangerea penisului trebuie sa fie moderata. Daca strangeti prea tare pot aparea vanatai si ruperi ale vaselor de sange superficiale. Daca apar orice probleme de acest gen, datorita efectuarii incorecte, faceti o pauza de 1-2 zile (sau pana cand problema s-a vindecat) inainte de a continua exercitiile de intindere.
5. Incepeti exercitiile treptat, cu o forta mai mica, pana cand atingeti nivelul optim de experienta. Veti reduce astfel la minim orice mici pete sau vanatai care pot sa apara.
6. Daca simtiti nevoia de a ejacula in timp ce faceti exercitiile de intindere, strangeti si tineti apasat capul penisului pentru a opri ejacularea sau incordati tare muschiul PC (aceeasi incordare pe care o faceti si cand vreti sa opriti urinarea). Opriti-va pentru cateva momente pentru a trece senzatia de ejaculare, dupa care continuati.
7. La incheierea fiecarei sesiuni de exercitii este indicat sa faceti o infasurare cu prosopul cald sau exercitiile de revenire, pentru a calma tensiunile acumulate si sa pastrati cantitatea crescuta de sange in penis.
Va prezentam in continuare 3 tehnici de marire a penisului prin intindere:
Tehnica intinderii
Tehnica intinderii si strangerii
Tehnica mulsului
De asemeni 3 tehnici specializate pentru cresterea penisului in lungime:
Tehnica intinderii la dublu
Tehnica intinderii PC
Tehnica tragerii in spate
Cat si tehnici specializate pentru marirea penisului si sanatatea sexuala a barbatilor:
Tehnica de marire a grosimii penisului
Tehnica de marire a capului penisului
Exercitii pentru testicule
Tehnici de indreptare a penisului
Pentru rezultate excelente in marirea penisului, pentru imbunatatirea potentei si intarzierea ejacularii sunt importante tehnicile Kegel-PC:
Exercitii Kegel-PC
Ghiduri pentru marirea penisului
Exercitii de mentinere
Faceti clic pe titlu pentru a citi descrierea completa si a urmari prezentarea video, pentru fiecare tehnica pentru marirea penisului. Pentru comoditatea dvs. aceste legaturi sunt prezente si in bara laterala din dreapta.